2019 Red Bull Illume Fotoğraf Yarışması

5.12.2019 / Spor / Kültür / Sanat

Red Bull Illume Fotoğraf Yarışması, son üç yıldır spor ve aksiyon fotoğrafçılığındaki en güzel ve en heyecanlı görüntüleri sergiliyor.

2019 Red Bull Illume Fotoğraf Yarışması

Dünyanın dört bir yanından binlerce fotoğrafçının gönderdiği 59.551 çalışmayla rekor bir katılım sağlanan Red Bull Illume Fotoğraf Yarışması’nda, yalnızca 60 finalist, 11 kategori galibi ve bir genel galibiyet belirlenerek epey zorlu bir organizasyona imza atıldı.

Red Bull Illume Fotoğraf Yarışmasında, yalnızca 60 finalist, 11 kategori galibi ve bir genel galibiyet belirlendi

Korkusuz sporcular tarafından gerçekleştirilen nefes kesici hareketlerin fotoğrafçılar tarafından çerçevelenen dinamik kompozisyonları, keskin bir gözle yakalanan inanılmaz detaylar ve drama dolu sahneler sunuyor.

Ben Thouard’un çektiği, Fransız Polinezyası'nda bulunan Tahiti'de sörf yapan ve dev bir dalganın arasında kalan profesyonel sporcu Ace Buchan’ın fotoğrafı genel ödülün sahibi oldu.

Ben Thouardun çektiği, sörf yapan ve dev bir dalganın arasında kalan profesyonel sporcu Ace Buchanın fotoğrafı genel ödülün sahibi oldu

Fakat diğer fotoğrafların da kazanandan aşağı kalır yanı yok. 2019 Red Bull Illume Fotoğraf Yarışması’ndan daha fazla görsel görmek için resmi web sitesini ziyaret edebilir ya da galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

2019 Red Bull Illume Fotoğraf Yarışması Görselleri