2022 Yılında Çıkması Beklenen 14 Oyun

16.04.2022 / Eğlence / Bilim / Teknoloji

2022 yılında çıkması muhtemel olan 14 oyun, oyun severlerin dikkatini şimdiden üzerlerine çekti. Gelin bu oyunları beraber inceleyelim.

2022 Yılında Çıkması Beklenen 14 Oyun

1. Redfall

Hikaye olarak Massachusetts'in ilginç bir ada şehri olan Redfall'ın güneşi engelleyip adayı dış dünyadan koparan bir vampir lejyonu tarafından kuşatılmasını konu alıyor. Şehrin kökünü kurutmak isteyen bu acımasız güruha karşı mücadele edeceğimiz oyunda kendi vampir avcısı takımımızı oluşturacağız.

2. Sons of the Forest

Sons of the Forest, Endnight's The Forest'ın devamı niteliğinde ve hayatta kalma-korku hayranları için çok daha sinir bozucu bir oyun vaat ediyor. Ancak Endnight, kullanıcılarına en iyi oyunu sunduğundan emin olmak istediğinden ve bu nedenle çıkış tarihini birkaç ay geriye çektiğinden, bu korku festivalinin beklemesi gerekecek.

3. Somerville

Somerville bağımsız oyun yapım stüdyosu Jumpship'in geliştirdiği ilk oyunudur. Şirketin kurucu ortağı Dino Patti, daha önce Playdead'i kuran ekibin içerisindeydi ve Limbo, Inside gibi ödüllü bağımsız oyunların yapımında yer almıştı. Oyun 2022'de çıkacaktır.

4. Stray

Stray, BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan yaklaşan bir macera oyunudur. Daha önce HK_Project olarak bilinen oyunun Microsoft Windows, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 2022'de çıkması planlanıyor.

5. Evil West

Evil West. @PlayEvilWest. Kana susamış canavarlara karşı içgüdüsel, patlayıcı bir mücadelede tarzınızla savaşın ve 2022'de PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S'e Gelen Vahşi Batı Süper Kahramanı olun. Kasım 2020'ye katıldı.

6. Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora, James Cameron'ın Avatar film serisine dayanan, yakında çıkacak bir açık dünya, birinci şahıs, aksiyon macera video oyunudur.

7. Little Devil Inside

Little Devil Inside, Neostream Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan yakında çıkacak bir aksiyon-macera video oyunudur. Oyunun tek oyunculu ve ortak çok oyunculu modları, 19. yüzyıldan ilham alan bir dünyada canavarları ve doğaüstü olayları arayan kaşiflerin profesyonel ve kişisel yaşamlarını takip ediyor.

8. Planet of Lana

Planet of Lana, yüzyıllara ve galaksilere uzanan destansı bir bilimkurgu destanının çerçevelediği sinematik bir bulmaca macerasıdır.

9. The Callisto Protocol

The Callisto Protocol. @CallistoTheGame. Dead Space'in Yaratıcılarından Yeni Bir Hikaye Odaklı, Tek Oyunculu Hayatta Kalma Korku Oyunu. 2022'de PC ve Konsollara geliyor.

10. Sifu

Sifu, ailesinin katillerinin peşine düşen genç bir Kung Fu öğrencisinin intikam arayışının hikayesi. Tüm dünyaya karşı tek başına. Tek bir müttefiki yokken sayısız düşmanı var. Çıktığı yolda zafere ulaşıp ailesinin mirasını korumak için tek güvencesi Kung Fu konusundaki benzersiz ustalığı, bir de gizemli bir kolye.

11. Rainbow Six Extraction

Rainbow Six: Extraction üç kişi ortaklaşa oynanan, Siege'den sevdiğiniz operatörlerin Archean isimli uzaylı tehdidiyle farklı senaryolarda başa çıkması üzerine kurulu bir oyun.

12. Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2'nin hikayesi Harran şehrinde yaşanan olaylardan 20 sene sonra geçiyor. Harran virüsünü durdurmayı başarsalar da aç gözlü insan evlatları virüsü silaha dönüştürmeye çalışırken bir kez daha sızdırıyorlar ve bu sefer tam sızıyor.

13. Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2, ürpertici komşunun sırlarını açığa çıkardığın bir gizlilik korku oyunudur. Sen, başka kimse çözmeye cesaret edemediği için Komşu'nun olayını çözmeye çalışan bir gazetecisin. Senden ve diğer tüm oyunculardan öğrenen gelişmiş bir Yapay Zekâ tarafından yönetilen zorlu bir rakibe karşı oyna!

14. MultiVersus

MultiVersus, Player First Games tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan, yakında oynanması ücretsiz bir çapraz dövüş oyunudur. Oyun, Warner Bros. Discovery kataloğunda çeşitli karakterler içeriyor.