
Instagram Ortaklık Reklamlarına Yalnızca Metin İçeren Referanslar Ekliyor
Instagram'ın yeni Ortaklık Referansları özelliğiyle içerik üreticileri, sponsorlu yorumlarla markaları destekleyerek kazanç sağlayabiliyor.
Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Derbiyi Galatasaray 3-1'lik üstünlükle tamamladı.
Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde mücadelede kazanan 3-1'lik skorla Galatasaray oldu.
Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Donk, Falcao (pen.) ve Onyekuru kaydetti. Fenerbahçe'nin tek sayısını ise penaltıdan Max Kruse attı. Bu skorla Galatasaray puanını 45 yaptı Fenerbahçe 38 puanda kaldı. Galatasaray ayrıca Kadıköy'deki 21 yıllık galibiyet hasretine son verdi.
Kadıköy'de son galibiyetini 1999 yılında Fatih Terim yönetiminde alan Galatasaray, 21 yıl sonra yine Fatih Terim ile Kadıköy'de galibiyete ulaştı. Sarı-kırmızılılar tarihi seriye böylece son verdi.
Galatasaray’ın 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanması sonucu sosyal medya yıkıldı. Galatasaray’ın Kadıköy’de kazanması sonucu birçok paylaşım yapıldı. Paylaşımlarda “An itibariyle Fenerbahçe’nin övünecek bir şeyi kalmadı” ve “Kadıköy’ün Fatihi Fatih Terim” şeklinde twitler atıldı. Muslera’yı da unutmayan taraftar, “Meşaleleri yakın şampiyonluk çok yakın” tezahüratları yaptı.
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbiye kartlar damga vurdu. 65. dakikada teknik direktör Ersun Yanal kırmızı kartla tribüne gönderildi.
84. dakikada ise ortalık karıştı. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler, sarı-kırmızılı takımda Younes Belhanda, sarı-lacivertlilerde ise Deniz Türüç'e direkt olarak kırmızı kart gösterdi.
Süper Lig'de iki ezeli rakibi karşı karşıya getiren derbi sonrası ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Karşılaşmada gösterilen kart sayısı, çekilen şut sayısını geçti. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler toplamda 10 sarı ve 1'i Ersun Yanal'a olmak üzere 3 kırmızı kart gösterirken, Fenerbahçe 4, Galatasaray ise 7 isabetli şut buldu. Ezeli kapışma ayrıca bu sezon en çok kart çıkan mücadele olarak kayıtlara geçti.
Tribünleri tamamen dolduran Fenerbahçeli taraftarlar maçtan önce hazırladıkları koreografiyle görsel bir şov yaptı. Maraton Tribünü'nde "Seni de seni seveni de sevmiyoruz" yazılı dev bir pankart açıldı.
Takımlar seremoniye Almanya'nın Hanau kentinde 19 Şubat'ta gerçekleştirilen ırkçı terör saldırısı nedeniyle "Yeter Artık! #EsReicht #Hanau" yazılı pankartla çıktı.
FIFA'nın resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:
"Galatasaray taraftarları için unutulmayacak bir gün. Futbolun en tutkulu derbilerinden birinde rakipleri Fenerbahçe'yi 21 yıl sonra ilk kez mağlup ettiler"