13.9.2018 / Bilim / Teknoloji / Genel

Online video devi Youtube üzerinde var olan bir kanalınızı tamamen sildiğiniz zaman yorum ve mesajlarınıza da elveda demeniz gerekiyor.

Youtube üzerinde paylaştığınız videoları belirli bir zaman sonra silmeye karar verebilirsiniz. Ya da hesabınızı birçok sebepten dolayı kapatmak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda aşağıdaki adımları izleyerek hesabınızı kapatabilirsiniz.

1. Bilgisayarınızdan Youtube hesabınıza giriş yapınız

2. Gelişmiş ayarlara giriş yapınız. Ya da burayı tıklayınız: (https://www.youtube.com/account_advanced)

3. Alt kısımda yer alan kanalı sil butonuna tıklayınız. Ardından karşınıza gelen ekranda şifrenizi giriniz

4. Karşınıza gelen ekranda içeriği mi silmek istediğinizi yoksa kanalı tamamen mi silmek istediğinizi belirtin.

5. Onaylama işlemlerini yaptıktan sonra artık kanalınız ya da içeriğiniz tamamen silinmiş olacaktır.